nas

Kdo smo in kje nas najdete

O podjetju

Pomagamo podjetjem z idejami

Smo eno najuspešnejših podjetij za pridobivanje alternativnih virov financiranja za zagon, razvoj in implementacijo projektov.

Zaupajo nam:
- vodilni raziskovalni inštituti
- mala in srednja visokotehnološka podjetja s področja IKT
- organizacije delujoče na področju socialnega podjetništva
- družbe, ki želijo z inovativnimi metodami in modernimi      usposabljanji spodbuditi razvoj svojih kadrov.

Skupaj z naročniki pripravljamo in izdelujemo projekte, ki so sofinancirani iz EU in slovenskih skladov. Postopek pridobivanja evropskih sredstev poenostavimo in, kar je najpomembnejše, poskrbimo, da obsežne priprave prinesejo uspešne rezultate. Naša inovativnost, odličnost v projektnem vodenju, razumevanje programskih ciljev EU in prepoznavanje tržnih in poslovnih priložnosti se odražajo v naši uspešnosti pri pridobivanju nepovratnih sredstev za naročnike.

Skupina Replika

Ustvarjamo rešitve

Replika PRO, idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o. je del Skupine Replika, ki jo sestavljajo še podjetja Replika Invest, znanje za investicije, d.o.o., Replika, napredne rešitve, d.o.o. in Replikateh, napredne tehnologije d.o.o.

Vsa podjetja Skupine Replika so odgovor na povpraševanje naših strank po celovitih in kakovostnih rešitvah za njihovo poslovanje.

Zaposlovanje

Repliko PRO gradijo in predstavljajo ljudje z imeni in življenjskimi zgodbami.  Delovno okolje Replike PRO je dinamično, s predanimi zaposlenimi, ki omogoča stalno pridobivanje novega znanja.

Vedno smo odprti za pogovore z novimi sodelavci, ki bi želeli slediti naši viziji, sooblikovati naše vrednote in bogatiti naše poslanstvo. Če ste pripravljeni na osebni in strokovni napredek, vas vabimo, da nam posredujete svoj življenjepis na: info@replika-pro.eu. Prosta delovna mesta pa si lahko ogledate tukaj. 

Pišite nam!

Vizitka

  • Tržaška cesta 42

  • 1000 Ljubljana

  • (+386) 59 050 159

  • info@replika-pro.eu

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(